onsdag 28. april 2010

Russ og Eksamen

Russe tiå e i gang og snart komme eksamene. Dette e ein tid kor mange elever ikkje klare å balansere russe tiå. Mange elever går ner ein karakter pga denne tiå.
Det e forståelig at når du har gått på skole i ca.13år, så e det deilig og sleppa seg litt laust. Det e å være russ selv e utrolig kjekt, men det e fult mulig og balansere russetiden og eksamenstiden. Eksamen kommer som sakt rett etter russetiden, men det e farlig og sleppa seg laust og drite i skolen. Dette skape ubalanse i den daglige rytmen du har og det bler tungt og begynna og fokusere på eksamen.

Russetiden e tid kor elever eller det virker som når russen får på seg buksene så har de låv til å gjøre ka de vil. Det virker som noen russ tror at de e unskyld vist de gjør någe galt. Mange russ har russebiler og kjøre rundt og raider.
Å raide vil si at du kjører rundt i russebilen og kaster egg, melk, mel ol, på andre russbiler for å drive hekkan. Men mange russ drar det for langt og de begynner kaste stein og skyte med paintball. Jeg mener at det er greit at driver og kaste mel, egg melk ol mot andre russebiler, men når de skyte paintball mot andre biler begynner det å bli gale. Nå nylig ble en jente skutt i øye og ligger nå på sykehuset og har ein stor sjangse te å bli blind.http://www.aftenbladet.no/lokalt/stavanger/1196461/OEyelege_-_Paintballvaapen_er_verst.html

Men koffor skylde alle på russen? det e jo ikkje alle russene i Stavanger som drive me hekkan. Det e et mindretall. Russe tiå ska feiras me måte.

Ingen kommentarer: