torsdag 4. juni 2009

Misjonen P4

Misjonen er et radioprogram som går på p4, fredager fra klokken ti til tolv. Programlederne er de velkjente komikerne Atle Antonsen og Johan Golden, som blander sin kunnskap, ironi og humor til et lattermildt radioprogram fullt med satire. De tar opp aktuelle saker, både store og små, og er veldig glad i innspill fra lytterne. Programlederne oser av selvtillitt i både holdninger og måten de prater på, og det gjør at det blir morsomt å høre på. De omtaler seg selv som fasit på det meste.

Programmet deles inn i time en og time to, men utover det virker det ikke som de har en særlig struktur over programmet. De har en jingel i starten av programmet og vignetter som kommer etter reklamepausene. De har noen spalter som dukker opp i enkelte programmer, og til disse spaltene har de egne vignetter. Et eksempel er spalten "Golden Duck" der Johan forteller om sine uheldige opplevelser. Ofte lager de også nye spalter underveis ettersom nye saker og nyheter dukker opp, og da finner de opp nye vignetter. Man kan få et inntrykk av at programmet inneholder svært mye improvisasjon.

Antonsen og Golden ble ansatt i p4 da lytterne savnet humoristiske program på kanalen. Hovedfunskjonen med dette programmet er rett og slett å få folk til å le.

Lytt til misjonen her!

Dette er hentet fra Marens blogg. Vi holdt dette foredraget sammen, og vi fikk karakter 3. Her er Frodes kommentar: Grei presentasjon av programmet. Jingel. Spill eksempler. Blir mye registrering av ting, men lfor lite analyse. Fikk demonstrert vikrtigheten av å sjekke det tekniske på dette.

Burde spilt et klipp og kommentert de ulike delene.

3

Vi kunne desverre ikke legge inn presentasjonen siden vi brukte et PP program på internett, så når vi skulle hente det fant vi ikke det.

Ingen kommentarer: